Fudbal

Zvezdan Terzić najavio da će Zvezda biti šampion Srbije narednih pet godina

Komentari

Autor: Euronews

19/06/2021

-

15:39

Zvezdan Terzić najavio da će Zvezda biti šampion Srbije narednih pet godina
Zvezdan Terzić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Crvena zvezda ima najjači tim u poslednjih deset godina i plan rukovodstva crveno-belih je da ekipa sa "Marakane" u narednih pest sezona osvoji isto toliko titula.

Ovu optimističnu prognozu pred delegate Skupštine kluba danas je izneo generalni direktor aktuelnog osvajača "duple krune", Zvezdan Terzić, koji je najavio dolazak još dva nova igrača, ali nije želeo da otkrije da li je jedan od njih Aleksandra Prijović.

"Crvena zvezda je već počela pripreme za narednu sezonu. Angažovali smo Aleksandra Dragovića, u narednih nekoliko dana ćemo ozvaničiti još dva dolaska, a uz to smo sačuvali igrački kadar iz prošle sezone. Niko od nosilaca igre ne može da napusti klub i time smo stvorili preduslov za ostvarivanje zacrtanih ciljeva, a to su osvajanje titule i plasman u grupnu fazu UEFA takmičeja", rekao je direktor Crvene zvezde i dodao:

"Ponosan sam na na pet osvojenih titula i četiri grupne faze UEFA takmičenja, a danas je prezentovan petogodišnji plan kluba za period od 2022. do 2027. godine u u kojem želimo da osvojimo pet novih titula i stalno igramo grupnu fazu UEFA takmičenja."

Komentari (0)

Sport