Fudbal

Brazilac Nejmar nenajavljeno se pojavio danas na treningu PSŽ, stigao sedam dana ranije

Komentari

Autor: Euronews

05/07/2022

-

11:52

Brazilac Nejmar nenajavljeno se pojavio danas na treningu PSŽ, stigao sedam dana ranije
AP Photo/Christophe Ena - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

veličina teksta

Aa Aa

Brazilac Nejmar iznenadio je sve u Pari sen Žermenu jer se pojavio danas na pripremama, čak sedam dana pre dogovorenog datuma 12. jula!

On je zajedno sa Marikonjsom i golmanom Kejlorom Navasom prekinuo odmor i rešio je da se stavi na raspolaganje novom trenur Kristofu Galtijeu već od prvog njegovog treninga zakazanog za danas od 16.30 časova.

Galtije je juče uveče potpisao dvogodišnji ugovor sa Parižanima nasledivši Maurisija Poketina, sa kojim je potpisan sporazumni raskid ugovora. Iako se dugo pričalo da doskorašnji trener Nice neće računati na Brazilca koga i PSŽ želi da se reši, očigledno je da je Nejmar rešio sve njih da razuveri i pokaže da ume da bude "surovi profesionalac".

 

 

Nejmar, Markinjos i Navas su imali dozvolu kluba da zakasne sa početkom priprema zbog igranja za reprezentacije u junu. Međutim, novi trener i svakako najave da će doći do korenitih promena, naterali su ih da dođu ranije i nametnu se radom od prvog dana.

Galtije će imati zvaničnu promociju danas posle 15 časova.

Francuska Liga 1 startuje 7. avgusta a sve mečeve u sezoni kao i rabnijih godina možete ekskluzivno da pratite na kanalima TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport