Fudbal

Nemanja Radonjić na pragu prelaska u Torino

Komentari

Autor: Euronews

06/07/2022

-

14:00

Nemanja Radonjić na pragu prelaska u Torino
Nemanja Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Olimpika iz Marseja Nemanja Radonjić na pragu je prelaska u Torino, saopštio je poznati transfer insajder Fabricio Romano.

Kako je naveo italijanski novinar, dogovor je već postignut i očekuje se da će srpski fudbaler potpisati ugovor po završetku lekarskih pregleda.

Nekadašnji član Crvene zvezde u Torino stiže kao zamena za Josipa Brekala, koji se vratio u Volfsburg nakon završene pozajmice u Italiji.

Nemanja Radonjić je prošlog leta stigao u Benfiku kao pozajmljen igrač francuskog kluba. Međutim, nije se nije naigrao u Portugalu, nakon samo 11 nastupa vratio se u Marsej, gde se očekivalo da će dobiti malo veću minutažu posle odlaska Horehea Sampaolija, ali uzalud.

Krilni napadač će okušati svoju sreću sa "bikovima", koji su mu navodno ponudili platu od 1.5 miliona evra po sezoni. Radonjić je od 2018. godine član Olimpika, za koje je odigrao 51 utakmicu i postigao sedam golova.

Serija A počinje za nešto više od mesec dana, a Torino u prvom kolu, 13. avgusta, gostuje Monci, a najkvalitetniji italijanski fudbal i ove sezone ekskluzivno će biti prenošen samo na kanalima TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport