Fudbal

Kristijan Belić u Partizanu: Crno-beli jačaju vezni red

Komentari

Autor: Euronews

11/07/2022

-

13:53

Kristijan Belić u Partizanu: Crno-beli jačaju vezni red
Kristijan Belić u Partizanu: Crno-beli jačaju vezni red - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Kristijan Belić (21) novi je igrač Partizana. Talentovani fudbaler došao je u Humsku iz Čukaričkog i sa crno-belima je potpisao ugovor na četiri sezone.

Zadnji vezni je rođen u Belgiji, a nastupao je za mlađe kategorije londonskog Vest Hema.

"Sebe bih opisao kao agresivnog igrača, koji uvek daje sve od sebe, 100 odsto na terenu i van njega, i to je ono što navijači mogu da očekuju od mene. Prošao sam pripreme, tako da očekujem od sebe da budem veoma spreman. Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas", rekao je Belić za zvanični sajt Partizana.

On je dodao da jedva čeka večiti derbi protiv petostrukog uzastopnog šampiona Srbije Crvene zvezde.

"Jedva čekam derbi, naravno. Šta drugo nego najveću utakmicu u Srbiji koju neki igrač može da odigra. A posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana, ako bog da", izjavio je Belić koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije

Kristijan Belić je na Banovo brdo stigao iz Olimpijakosa. Rođen je 25. marta u belgijskom Sent Trudenu, igra na poziciji defanzivnog veziste, a bio je član selekcije Srbije do 17, 18, 19 i 21 godine. U Srbiji je karijeru počeo u OFK Beogradu, odakle je otišao direktno na Ostrvo, u Vest Hem. Za čekićare je nastupao u mladom timu, a sledeća destinacija pre dolaska na Banovo brdo bio je atinski Olimpijakos.

Komentari (0)

Sport