Fudbal

Oglasio se Ten Hag: Situacija sa Ronaldom se nije promenila

Komentari

Autor: Tanjug

14/07/2022

-

12:34

Oglasio se Ten Hag: Situacija sa Ronaldom se nije promenila
Ronaldo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ponovio je da u narednoj sezoni računa na portugalskog fudbalskog reprezentativca Kristijana Ronalda, prenosi "Skaj sport".


Ronaldo (37) se nije pojavio na početku priprema kluba sa "Old traforda" za narednu sezonu, a sa Mančester junajtedom iz porodičnih razloga nije otputovao na predsezonsku turneju po Aziji i Australiji. On se trenutno nalazi u domovini gde trenira u kampu portugalske reprezentacije.

Mediji već danima tvrde da je Ronaldo nezadovoljan situacijom u klubu i da želi da napusti Mančester junajted. Pojedini mediji su preneli da Portugalac želi da naredne sezone igra u Ligi šampiona.

Ten Hag je nedavno izjavio da Ronaldo nije na prodaju i da na njega engleski klub računa u ovoj sezoni

"Imali smo saopštenje u vezi s tim i ništa se nije promenilo", rekao je Ten Hag po dolasku Mančester junajteda u Melburn.

On je dodao da veruje da ekipa koju trenutno ima može da postigne bolje rezultate.

"Mislim da Mančester junajted ima veliki potencijal i zaista dobre fudbalere. Imamo iskusne igrače, ali i mlade, koji imaju potencijal. Sada treba to da pokažu, a čeka nas težak posao. Mančester junajted je po tome poznat, a Markus Rašford je jedan od njih. On je simbol akademije Mančester junajteda", rekao je menadžer kluba sa "Old traforda.

Mančester junajted je pre nekoliko dana u Bangkoku pobedio Liverpul 4:0, a u petak u Australiji će igrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe Melburn Viktori.

Komentari (0)

Sport