Fudbal

Stefan Mitrović promovisan kao novi fudbaler Crvene zvezde

Komentari

Autor: Euronews

19/07/2022

-

16:55 >> 16:44

Stefan Mitrović promovisan kao novi fudbaler Crvene zvezde
FK Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas pojačanje iz niškog Radničkog, mladog Stefana Mitrovića (19), a krilni napadač koji je plaćen 500.000 evra izjavio je da je na Marakanu došao posle obećanja koje je dao treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću.

"Dejan me pitao posle utakmice da li želim da dođem u Zvezdu. Rekao sam da hoću. On je pitao da li obećavam, a ja sam rekao "da" i pružili smo ruku", izjavio je Mitrović na predstavljanju u Ljutice Bogdana i dodao:

"Jako sam srećan što sam potpisao Zvezdu, veliki sam zvezdaš kao i cela moja familija. Zvezda je najveći klub na Balkanu i nadam se da ću ostaviti dubok tragi".

Mitrović je istakao da jedva čeka da sarađuje sa trenerom Dejanom Srankovićem.

"Naravno, Mister Deki Stanković, najveće ime u srpskom fudbalu. Imam veliko poštovanje prema njemu i srećan sam što je video kvalitet u meni i doveo me. Zvezdu sam gledao pre nekoliko godina u Kanadi sa drugarima u kafiću, a sada igram za klub", izjavio je Mitrović.

Zanimljivo je kako se novi fudbaler srpskog šampiona opredelio za broj 80 na dresu.

"Majka mi je rođena 1980. i volim Ronaldinja, zato broj 80 na dresu", rekao je Mitrović.

Brzonogi fudbaler istakao je da se ne plaši konkurencije i da od saigrača poznaje kapitena Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

"Uvek će biti konkurencija. Videćemo gde Deki Stanković odluči da mogu da pomognem ekipi. Mogu da nametnem brzinu i dribling, volim jedan na jedan, direktan sam igrač. Od ranije znam Borjana, on mi je komšija u Kanadi. Igrao sam fudbal sa njegovim mlađim bratom Nikolom tamo. Gledao sam Kataija u Torontu kad je igrao za Čikago i tad smo se slikali", rekao je Mitrović.

Komentari (0)

Sport