Fudbal

Novi pad Partizana u Pazaru, Mijić iz penala za prvo slavlje kluba iz Raške

Komentari

Autor: Euronews

29/07/2022

-

20:54

Novi pad Partizana u Pazaru, Mijić iz penala za prvo slavlje kluba iz Raške
Novi pad Partizana u Pazaru, Mijić iz penala za prvo slavlje kluba iz Raške - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana izgubili su od Novog Pazara 1:0 u prvom meču četvrtog lkola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ponovo su razočarali fudbaleri crno.belih. Utakmicu je prelomio momenat iz 24. minuta kada je Saniučanin zaradio crveni karton, a iz penala siguran je bio Mijić.

Imao je Partizan inicijativu od početka, dobru šansu nije iskoristio Rikardo koji je uputio nepricazan udarac koji j otišao pored gola.

Potom je usledio bolji period Novog Pazara koji je na kraju i krunisan golom. Majdevac je izborio penal, Saničanin zaradio crveni karton, a precizan sa bele tačke bio je Mijić koji je šutirao po sredini gola.

Desetak minuta kasnije ponovo je Mijić bio u centru pažnje. Posle odličnog slaloma uputio je udarac, a stativa je spasila Stevanovićevu mrežu.

Drugi deo igre počeo je lukavim pokušajem Isakovića koji je petom probao da nadmudri čuvara mreže crno- belih ali je Stevanović bio na pravom mestu.

Posle toga utakmica je izgubila na ritmu, Partizan nije uspevao da dođe do gola rivala koji su bezuspešno iz kontranapada pokušavali da dođu do drugog gola.

Prekino je Partizan i lepu tradiciju postizanja golova protiv tima sa juga Srbije. Poslednji put crno-beli nisu dali gol Novom Pazaru davne 2014. godine.

U narednom kolu Novi Pazar putuje u Bačku Topolu gde će odmeriti snage sa TSC-om, dok će Partizan na svom stadionu dočekati Napredak iz Kruševca.

Komentari (0)

Sport