Fudbal

Zvezdin niz nepobedivosti: Bez poraza na "Marakani" 97 utakmica

Komentari

Autor: Euronews

30/07/2022

-

11:16

Zvezdin niz nepobedivosti: Bez poraza na "Marakani" 97 utakmica
Zvezdin niz nepobedivosti: Bez poraza na "Marakani" 97 utakmica - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na koti 97 utakmica u nizu bez poraza na svom stadionu u domaćem prvenstvu.

Time je srušen rekord koji je iznosio 96 i postavljen u periodu od 1998. do 2004. godine. Sledeći rekord koji je pred igračima trenera Dejana Stankovića je Realov koji je iznosio 121 meč bez poraza u prvenstvu, a postavljen je šezdesetih godina prošlog veka. 

Niz bez poraza na Marakani je započet 30. aprila 2017. godine pobedom nad Vojvodinom rezultatom 2:0, a psolednji trijufm u nizu je ovaj jučerašnji protiv Radnika iz Surdulice (6:0).

Jedan od najboljih u poslednjoj pobedi srpskog šampiona bio je Кings Кangva koji najavljuje još novih radosti za navijače Crvene zvezde.

"Velika pobeda za nas, ali moramo da nastavimo u tom ritmu. Izuzetno mi je drago zbog gola, bio je efektan, kao i svi koje smo postigli danas. Zadovoljan sam pobedom, ali u sredu nas očekuje novi izazov. Hvala i navijačima, atmosfera koju prave je neverovatna, odmah po postizanju gola sam otrčao do njih, ali još su nam potrebniji u sredu. Nadam se da ću se i tad upisati u strelce, pođednako efektivno, ali najbitnije je da pobedimo. Jedva čekam utakmicu", rekao je Кangva.

Komentari (0)

Sport