Fudbal

Milorad Vučelić poručio igračima Partizana: Ovaj grb nikada nije potamneo i nikada neće potamneti

Komentari

Autor: Euronews

22/06/2021

-

11:27 >> 11:37

Milorad Vučelić poručio igračima Partizana: Ovaj grb nikada nije potamneo i nikada neće potamneti
Milorad Vučelić poručio igračima Partizana: Ovaj grb nikada nije potamneo i nikada neće potamneti - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Partizana, Milorad Vučelić, poručio je igračima kluba iz Humske da se od njih očekuju pobede na sva tri fronta i da sama činjenica da nastupaju u crno-belom dresu mora da bude imperativ za postizanje dobrih rezultat.

Prvi čovek aktuelnog vicešampiona se obratio prvotimcima pred odlazak na pripreme u Sloveniju, koji je planiran za četvrtak.

"Junački ste se borili u finalu Kupa i imali ste blistavu seriju pobeda i ja očekujem da je nastavite i u narednoj sezoni. Grb Partizana neka vam bude podsticaj. Svi koji počinjete da igrate u Partizanu treba da znate da će vam Partizan biti velika odskočna daska u karijeri i to je nešto u CV-u što se ne može ni zlatom platiti", rekao je Vučelić i dodao:

"Trener Aleksandar Stanojević ima apsolutno poverenje svih nas i to poverenje je zasluženo i prošlo je mnogo provera. Da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na ovoj prozivci. Bićemo i pojačani, a ja posebno želim da pozdravim one mladiće koji su prvi put ovde i koji čekaju svoju priliku da proslave i sebe i Partizan. Grb Partizana nije potamneo niti će ikada potamneti. Živeo Partizan i napred Partizan".

MN Press

 

Slične reči motivacije je uputio i trener Aleksandar Stanojević koji je osvajanje titule apostrofirao kao nešto primarno u narednoj sezoni.

"Grb Partizana je podsticaj, ne teret, To je obaveza svih nas da sve ovo što je Partizan, da osetim i to doživljavamo sa emocijom. Da ovu godinu možemo da igramo i dobro i da budemo borbeni, ali da moramo da osvojimo jedan od trofeja. To je vrlo važno za nas. Pokušaćemo. TItula je za nas najvažnija, ali pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu onako kako to mi zaslužujemo. Puno sreće i pozdravljam vas", poručio je Stanojević.

Komentari (0)

Sport