Fudbal

Crvena zvezda raspucana na startu sezone na svom stadionu: Gol razlika na "Marakani" 20:0

Komentari

Autor: Euronews

04/08/2022

-

12:58

Crvena zvezda raspucana na startu sezone na svom stadionu: Gol razlika na "Marakani" 20:0
Crvena zvezda raspucana na startu sezone na svom stadionu: Gol razlika na "Marakani" 20:0 - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvne zvezde odigrali su ove sezone pet zvaničnih mečeva, ostvarili svi het pobeda uz impresivnu gol razliu 22:1.

Igrači trenera Dejena Stankovića sinoć su u prvoj utakmici 3. kola kvalifkacija za Ligu šampioan ubedljivo savladali jermenski Pjunik (5:0), a nakon te utakmice crveno-beli mogu da se pohvale jednim nesvakidašnjim rekordom.

Naime, na četri odigrane utakmice na svom stadionu igrai aktuelnog šampiona Srbije nisu primili nijedan gol, a uspeli su da postignu čak 20, odnosno u proseku pet po meču!

Sve je počelo u prvom kolu Mozzart bet Superlige Srbije u kojem je Radnički iz Niša savladan 4:0, zatim je na naš najveći stadion došla Kolubara koja je pet puta vadila loptu iz mreže, a onda su minulog vikenda fudbaleri Crvene zvezde Radniku iz Surudlice dali šest golova, da bi sinoć pet lopti smestili u mrežu Jermena.

Naredna utakmica Crvene zvezde na "Marakani" biće protiv Voždovca, ali tek za vikend posle revanša u Jerevanu koji je na programu u utorak, 9. avgusta od 19 časova.

Komentari (0)

Sport