Fudbal

Nebojša Žugić: TV Arena sport i Premijer liga nude pravi spektakl

Komentari

Autor: Euronews

05/08/2022

-

21:06

Nebojša Žugić: TV Arena sport i Premijer liga nude pravi spektakl
Nebojša Žugić: TV Arena sport i Premijer liga nude pravi spektakl - Copyright TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji evropski klupski fudbal, godinama unazad se kroz mečeve Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije gleda na kanalima TV Arena sport, a od večeras na kanale najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope stiže i najkvalitetnije ligaško takmičenje na svetu – engleska Premijer liga.

Upravo tim povodom je generalni direktor Arena Channels Groupa, Nebojša Žugić, govorio za gledaoce Arene sport pred početak utakmice Kristal Palas - Arsenal o celom projektu, značaju dolaska najvrednije lige na svetu u Telekom Srbije.

''Počinje najbolja, najprestižnija i najpopularnija liga na svetu. Maksimalno ćemo se truditi da gledaocima damo što više informacija, što boljih analiza i da budemo na licu mesta, kao što je slučaj i večeras. Sve utakmice će biti prenošene uživo, imamo multiprenos utakmica u subotu od 16 časova što će biti pravi spektakl na kanalima TV Arena sport. Već u prvom kolu imamo sjajan meč između Liverpula i Fulam, gde ćemo imati priliku da pratimo Aleksandra Mitrovića. Svi se pitaju da li će moći da ponovi uspeh od prošle sezone i u Premijer ligi, a mene zanima da li će takav učinak imati i na Svetskom prvenstvu. Napomenuo bih i tu činjenicu da bismo imali priliku da ga pratimo i da je Fulam ostao u Čempionšipu, jer ćemo prenositi engleski fudbal u kompletu", rekao je Žugić.

Telekom Srbije je konačno zaokružio sve najbolje što fudbal i ne samo ovaj sport nude.

''Ovo je bila naša želja već duže vreme i sada konačno možemo da se radujemo tome. Telekom Srbije definitivno postaje ozbiljna i jaka kompanija kakva i zaslužuje da bude. Želim da najavim da od 15. avgusta imamo iznenđenje za naše korisnike, a u pitanju je pokretanje novog kanala ''Premier league'', koji će biti specijalizovan upravo za to. Mislim da je to dodatan stimulans za sve one koji još uvek nisu prešli na našu platformu, jer sve što valja od sporta i sve što vredi gledati možete pratiti na našim kanalima''.

Čak četiri od pet top liga na svetu možete pratiti na kanalima TV Arene sport.

''Definitivno imamo najlepše i najatraktivnije lige u ponudi. Pored toga, ne smemo da zaboravimo Portugalce. To je jako lepa i atraktivna liga, a ništa manje atraktivna nije ni ruska Premijer liga. Jako lep, borben, kvalitetan fudbal uz dosta naših igrača i trenera. Smatram da je ona bez preterivanja šesta liga u svetu po kvalitetu i vrlo sam zadovoljan što i to imamo na našim kanalima''.

Pored atraktivnog i kvalitetnog fudbala, oni što krasi Premijer ligu svakako jesu organizacija, marketing i estetika.

''To je neverovatan šou biznis. Imali smo prilike kroz proteklih par meseci u razgovoru sa njima da se uverimo kolika je to mašinerija, videli smo šta sve nude i imaju i šta ćemo mi moći da pružimo našim gledaocima''.

Stručni konsulatnat u studiju tokom cele sezone biće nap trener Nebojša Milošević.

''To je nešto što će definitivno mnogo pomoći u samim analizama. Mi mnogo dobijamo njegovim prisustvom i dugujemo mu veliku zahvalnost''.

Popularnost i traženost Premijer lige nikada nisu bile upitne, kao što se i pokazalo.

''Premijer liga je takav proizvod da se već sada može reći da je broj novih Telekomovih korisnika raste iz dana u dan, a u poslednjem mesecu smo četiri puta nadmašili prosek prodaje u odnosu na neki prosečni period u proteklih godinu dana''.

Nakon kampanje ''Planirajte odmor'', sada je u toku kampanja ''Sve najbolje''.

''Prvi deo kampanje je bio jako interesantan, a sada smo u drugom delu koji se zove "Sve najbolje". To želimo da poručimo sportistima i gledaocima uoči početka sezone''.

Za kraj, Nebojša Žugić je potvrdio da je akreditacija za Svetsko prvenstvo u Kataru definitivno dobijena.

''Definitivno smo danas dobili potvrdu da će naši novinari biti akreditovani i da ćemo izveštavati sa lica mesta, što i jeste naš posao. Da dajemo prave informacije i prenosimo atmosferu našim gledaocima'', zaključio je direktor Arena Channels group.

Komentari (0)

Sport