Fudbal

Filip Kostić se spakovao i pozdravio sa navijačima: Ajntraht načelno prihvatio ponudu Juventusa

Komentari

Autor: Euronews

07/08/2022

-

09:11

Filip Kostić se spakovao i pozdravio sa navijačima: Ajntraht načelno prihvatio ponudu Juventusa
Filip Kostić - Copyright AP Photo/Francisco Seco

veličina teksta

Aa Aa

Ajntraht je otvorio vrata Juventusu, naslov je "Tuttosporta" koji tvrdi da će Filip Kostić u narednih 48 sati postati novi igrač Juventusa.

Srpski reprezentativac se u ponišavajućem porazu od Bajerna na startu Bundelige (1:6) oprostio od navijača Ajntrahta, a trener Oliver Glasner, koji još uvek veruje da će Srbin ostati, u šali je rekao "izveo sam ga da ga sačuvam za Italije".

Juventus je nezvanično poslao ponudu od 18 miliona evra plus tri na osnovu bonusa za Kostića, a Ajntraht je prema navodima "Tutosporta" taj predlog načelno prihvatio. Ostaje da se sutra dva kluba definitivno dogovore oko načina isplate i da se Kostić uputi ka Torinu na lekarske preglede.

Euronews/Printscreen

 

 

Još u četvrtak je Kostić sa svijim agentom završio posao oko ličnih uslova, zarađivaće 2,5 miliona neto po sezoni uz veoma jake bonuse.

Kostić se posle 64 meča za Radnički iz Kragujevca u leto 2012. godine prssleio u Groningen za koji je na 50 mečeva postigao 12 golova. Put ga je zatim vodio u Štutgart (63/8), pa Hamburger (65/9), da bi poslednje četiri sezone proveo u Ajntrahtu za koji je na 172 meča postigao 33 gola. 

Za selekciju Srbije je od 205. godine odigrao 48 mečeva uz tri gola.

Komentari (0)

Sport