Fudbal

Saša Lukić i Nemanja Radonjić vodili Torino do trijumfa na kup premijeri

Komentari

Autor: Euronews

07/08/2022

-

12:28

Saša Lukić i Nemanja Radonjić vodili Torino do trijumfa na kup premijeri
Saša Lukić i Nemanja Radonjić vodili Torino do trijumfa na kup premijeri - Copyright Printscreen/TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

"Torino ide na srpski pogon", "Lukić i Radonjić su svetlost granate", hvale italijanski mediji Sašu Lukića i Nemanju Radonjića posle ključnih rola u pobedi nad Palermom (3:0) i prolasku u šesnaestinu finala Kupa Italije.

Posle Radonjićevog prodora i izblokiranog udaraca, lopta je došla na 22 metra od gola odakle je kapiten tima Saša Lukić pogodio sam ugao. "Saša, Saša, kapitano", usplahireno je vikao oficijalni spiker na stadionu, dok su navijači kliktali Lukiću, svakako novom lideru tima.

Nije prošlo mnogo vremena, a Radonjić je postigao drugi gol i repio pitanje pobednika. Sačekao je centaršut sa desne strane i udarcem glavom poslao loptu iza leđa u toj situaciji nesigurnog golmana.

"Radonjić ima veliki kvalitet. Odličan je momak i svakako da može mnogo da napreduje. Srećni smo što je debi pred navijačima dobro prošao za njega, on stalno uči i nadamo se da će ovako nastaviti", istakao je posle meča Mateo Paro, pomoćni trener šefa struke Ivana Jurića.

Da će spona Lukić-Radonjić funkcionisati videlo se od prvog pripremnog meča kada su njih dvojica bili autori pobede u pripremama. Dobar start u kupu, najavljuje još bolja izdanja u Seriji "A" koja startuje narednog vikenda uz ekskluzivne prenose na kanalima TV Arena sport. Torino će gostovati Monci.

Komentari (0)

Sport