Fudbal

Stanković pred revanš sa Pjunikom: Naša obaveza je da idemo na pobedu

Komentari

Autor: Euronews

08/08/2022

-

18:30

Stanković pred revanš sa Pjunikom: Naša obaveza je da idemo na pobedu
Stanković pred revanš sa Pjunikom: Naša obaveza je da idemo na pobedu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče (19.00, TV Arena 1 premium) gostuju ekipi Pjunika u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

U prvom meču su crveno-beli u Beogradu bili ubedljivi i slavili sa 5:0, ali Dejan Stanković ističe da od svojih igrača traži isti pristup i u Jerevanu:

''Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju'', rekao je on pa nastavio:

''Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu''.

Na kraju je govorio o Pjuniku, za kog smatra da je organizovan tim:

''O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju''.

Ukoliko obezbedi prolaz, a deluje da već jeste, Zvezda će četvrtom kolu kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela Makabi Haifa - Apolon Limasol, gde su Izraelci u prvoj utakmici slavili sa 4:0.

Komentari (0)

Sport