Fudbal

Trener Makabija pred duel sa Zvezdom: Izgubio sam 10 godina života

Komentari

Autor: Euronews

10/08/2022

-

11:02

Trener Makabija pred duel sa Zvezdom: Izgubio sam 10 godina života
Trener Makabija pred duel sa Zvezdom: Izgubio sam 10 godina života - Copyright AP Photo/Vadim Ghirda

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće izraelskom Makabiju iz Haife u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona u sredu 17. avgusta.

Šampion Srbije je prethodno u dvomeču bio bolji od Pjunika ukupnim rezultatom 7:0, dok je izraelski tim nakon ubedljive pobede kod kuće (4:0) izgubio od Apolona u Limasolu 2:0.

Posle utakmice sa Kipranima, utiske je sumirao trener Makabija Barak Bakhar, koji je istakao da je ovo veliki uspeh, ali da posao još nije gotov.

"Sve može da se desi u fudbalu i to smo videli danas. Rezultat nije bio pravi pokazatelj snaga na terenu, jer smo imali toliko prilika. Na kraju velika utakmica za nas kod kuće, koja nam je dala prednost i zato smo danas u plej-ofu. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i mislim da smo zaista bili bolji", rekao je Bakhar.

Apolon je oba gola postigao posle 26. minuta, a trener Makabije je opisao kako se osećao u tom trenutku, budući da je prednost iz Izraela bila kompromitovana.

"Bilo je zastrašujuće, U fudalu sve može da se desi i drago mi je da se košman nije dogodio. Izgubio sam deset godina života. Ipak, ostvarili smo veliki uspeh. Hoćemo sada da dostignemo naše snove", rekao je Bakhar.

 

 

Komentari (0)

Sport