Fudbal

Klop ne brine posle remija Liverpula: Ponosan sam na igrače, Nunjez će naučiti lekciju

Komentari

Autor: Euronews

16/08/2022

-

10:07

Klop ne brine posle remija Liverpula: Ponosan sam na igrače, Nunjez će naučiti lekciju
Darvin Nunjez - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

veličina teksta

Aa Aa

Svakoj seriji dođe kraj, pa i Liverpulovoj sa Kristal Palasom. Posle 10 uzastopnih pobeda nad ovim rivalom u Prmijer ligi, "redsi" su kod kuće odigrali 1:1. 

Nije vredelo što su izabranici Jirgena Klopa uputili čak 27 udaraca ka golu Kristal Palasa, bez isključenog Darvina Nunjeza sa igračem manje nisu uspeli da slome rivala u čijim je redovima veoma dobro igrao un poslednjih 15 minuta kapiten Luka Milivojević.

Samo dva boda iz prva dva kola Premijer lige, već četiri boda zaostatka za Mančester sitijem i Arsenalom nisu zabrinuli Klopa.

"Utisak o igri moje ekipe je stvarno dobar. Rekao sam momcima posle utakmice da sam ponosan. I jesam - tako se osećam. Mnogo stvari se desilo tokom nedelje i onda je utakmica počela kako je počela. Svidela mi se, to je bio meč kakav 2smo želeli da igramo. Naravno da smo hteli bolje da realizujemo prilike, ali mislim da smo se odlično našli u šesnaestercu sa dosta protivničkih defanzivaca. Blokirali su nam sedam-osam šuteva u prvom poluvremenu, to je veliki broj, tako da smo očigledno bili na pravom putu. Ali, nažalost, tada su nam dali gol. Mislim da je to bio njihov prvi konranapad. U tom trenutku su oni pokazali koliko su dobri i koliko je teško igrati protiv njih, jer takav trenutak protiv ovakvog tima uvek može da vam se desi", rekao je Klop.

 

 

Nunjez je naseo na provokaciju Joakima Andersena, udario ga je glavom u bradu i bio isključen u 57. minutu.

"Bilo je provokacije, ali reakcija je bila pogrešna. Crveni karton, ne mogu to da poreknem. Naučiće iz toga, nažalost sada propušta nekoliko utakmica zbog toga. Jeste da je ovo prvi crveni karton dobijen na ovaj način od kako sam ovde, ali za sve postoji prvi put. Pričaću sa njim o ovome", zaključio je Klop.

Komentari (0)

Sport