Fudbal

Mančester junajted odlučio da proda Kristijana Ronalda

Komentari

Autor: Euronews

16/08/2022

-

11:53 >> 11:54

Mančester junajted odlučio da proda Kristijana Ronalda
Ronaldo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo i oficijalno ima dozvolu da do kraja prelaznog roka napusti Mančester junajted, prenose britanski mediji.

Iako su poslednjih mesec dana svi u Mančesteru, od gazde Glezjera do trenera Erika ten Haga inistirali da Portugalac ostane i predvodi tim, posle svih nedaća sa igrače (preskočio pripreme) na terenu se u prva dva kola videlo da jedan od najboljih igrača sveta nije srećan na "Old Trafordu".

Nezadovoljnog igrača, pa makar se on zvao i Kristijano Ronaldo, nikome ne treba da ima u timu, pa je Junajted zato i promenio ploču oko Portugalca. Vrata su mu širom otvorena za odlazak i to sa minimalnim obeštećenjem, samo je u ovom času najveće pitanje ko bi ga želeo u svom timu. Bolje rečeno, ko je spreman da ga plati 25 do 30 miliona evra za sezonu?

 

 

"Teška je odluka prebačena sada na Ronalda. Očigledno je da nije srećan u klubu, ali za mene je veći problem što Junajted nema igrača njegovog kalibra spremnog da povuče ekipu sa dva Premijer lige. Mančester nikad nije radio lošije od kada ja pamtim, biće tragično ako ga izgube a ne dovedu golgetera", komentarisao je za "Skaj sport" ovu odluku kluba Geri Nevil, nekadašnji kapiten crvenih đavola.

Čelsiju treba zvezda, možda se gazda Tod Bejli odluči u poslednji čas da sve karte baci na 37-godišnjeg Portugalca.

Komentari (0)

Sport