Fudbal

Milan Borjan: Uz našeg dvanaestog igrača idemo u Ligu šampiona

Komentari

Autor: Euronews

20/08/2022

-

17:28

Milan Borjan: Uz našeg dvanaestog igrača idemo u Ligu šampiona
Borjan u dresu Zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda u utorak od 21.00 (TV Arena 1 premium) dočekuje izraelski Makabi u okviru revanš meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

U prvoj utakmici u Haifi domaćin je slavio sa 3:2, a kapiten crveno-belih ističe da se ekipa vredno priprema i sa velikim optimizmom iščekuje duel:

''Iza nas je utakmica u Haifi, rezultatski se nije završilo kako smo očekivali, međutim odigrali smo samo jedno poluvreme. Kvalitetni smo i svesni smo te činjenice, ogromna želja je prisutna kod cele ekipe da se plasiramo u Ligu šampiona. Vredno se pripremamo, imamo dovoljno vremena da dodatno analiziramo protivnika, videli smo gde možemo bolje i to ćemo i primeniti u utorak. Puna Marakana nas dodatno inspiriše, kada je tako za nas ne postoji nesavladiva prepreka. Uživamo u atmosferi koju samo naši navijači znaju da naprave. Upućeni smo da je Marakana rasprodata, a utakmica je tek u utorak, upravo to nam je dodatni vetar u leđa. Borićemo se, nikada nije bilo lako, ali smo mnogo puta pokazali da smo najjači kada je najbitnije. Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona'', istakao je Milan Borjan. 

 
Iskoristio je priliku Zvezdin golman  i da pozove navijače koji su obezbedili karte za zapadnu i istočnu tribinu da dođu u crvenim majicama, a one koji su kupili ulaznice za sever i jug u belim: 
 
''Poruka navijača na utakmici protiv Pjunika je bila jasna. Marakana je na tom meču izgledala fenomenalno, zvezdaši su došli u dresovima što je doprinelo da slika bude još lepša. Sledeći zadatak je da svi dođu u crvenim i belim majicama, želimo da vidimo i tu sliku i da navijači oboje stadion u Zvezdine boje. Utakmica protiv Makabija je još jedna prilika za pravi spektakl, mi ćemo učiniti sve da tako i bude na terenu, a na navijačima je da isto učine na tribinama. Zvezda je velika porodica, svako će imati svoju ulogu u utorak, a kao što je dobro poznato zajedničkim snagama možemo sve''.

Komentari (0)

Sport