Fudbal

Lalatović već otišao iz Radničkog: Perspektivni stručnjak dobio bolju ponudu

Komentari

Autor: Mozzartsport

23/06/2021

-

14:15

Lalatović već otišao iz Radničkog: Perspektivni stručnjak dobio bolju ponudu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nepune dve nedelje nakon potpisivanja ugovora sa Radničkim iz Niša, Nenad Lalatović je napustio klub, prenose pojedini mediji.

Bivši trener Vojvodine, napustio je niški klub neposredno nakon potpisivanja ugovora, a razlog tome je veoma dobra ponuda iz inostranstva, odnosno iz Al Batina. Lalatović je u klubu koji se nalazi skoro na granici sa Kuvajtom, naslediti Aleksandra Veselinovića, bivšeg trener Vojvodine, Spartaka iz Subotice i Čukaričkog.

Nezvanično se pominje i to da bi upravo Veselinović mogao da zameni Lalatovića na klupi Radničkog. Da podsetimo, ovog leta je u niški klub stiglo čak sedam pojačanja do sada, Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić  i Borko Duronjić.

Lalatović je tokom trenerske karijere vodio još i Srem, Proleter Novi Sad, Voždovac, Napredak Kruševac, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički i Radnički Niš. Četrdesettrogodišnji stručnjak je na klupu vojvodine došao u junu 2019. godine i za to vreme vodio ekipu na 74 utakmice, gde je zabeležio 45 pobeda, 13 nerešenih i 16 poraza,a uz to osvojio i Kup Srbije u sezoni 2019/20 pobedivši Partizan u finalu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Sport