Fudbal

Aleksandar Popović: Bez opuštanja na Malti, idemo na pobedu

Komentari

Autor: Euronews

22/08/2022

-

18:50

Aleksandar Popović:  Bez opuštanja na Malti, idemo na pobedu
Aleksandar Popović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Popović ponovo je stao na gol Partizana posle pauze od nekoliko meseci. O povratku među stative ali i revanš utakmici plej-ofa Lige konferencije protiv Hamruna sa Malte, govori za sajt kluba.

"Bilo je malo neobično, od duela protiv TSC-a u aprilu nisam imao takmičarsku utakmicu kod kuće. U Partizanu sam navikao na pritisak i odgovornost, tako da tu vrstu opterećenja, nakon što sam ponovo stao na gol, nisam imao. Trudiću se da podižem formu iz utakmice u utakmicu, u svemu je važan kontinuitet.", zaključio je Aleksandar Popović.

U prvom meču plej-ofa Lige konfrencija protiv Maltežana crno-beli su ubedljivo slavili rezultatom 4:1. Tri gola prednosti znači mnogo pred revanš, ali čuvar mreže Partizana poziva na oprez.

"Nema opuštanja protiv Hamruna iako je rezultat iz prvog meča dobar. Svesni smo svega, tako da idemo da završimo posao i uđemo u grupnu fazu Lige konferencije. Mislim da i na Malti treba da odigramo kao u Beogradu. Kvalitetniji smo protivnik i to smo dokazali u Beogradu.", rekao je Popović.

Partizan je nakon eliminacije u Ligi Evrope od kiparskog AEK-a prekinuo saradnju sa Ilijom Stolicom i angažovao na klupi Gordana Petrića. Sa novim šefom stručnog štaba tim iz Humske zabeležio je dve pobede, po jednu u prvenstvu i Ligi konferencija. 
 
"Imamo maksimalnu podršku terenera, stalno nam naglašava da treba da se opustimo i radimo ono što najbolje znamo, a to je da igramo fudbal. To mnogo znači svakom igraču ponaosob", podvukao je je Popović.

Komentari (0)

Sport