Fudbal

Milan Pavkov napušta Crvenu zvezdu: Napadač odlazi u Al Fejhu

Komentari

Autor: Euronews

25/08/2022

-

15:07

Milan Pavkov napušta Crvenu zvezdu: Napadač odlazi u Al Fejhu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Milan Pavkov danas će razdužiti opremu Crvene zvezde jer karijeru nastavlja u Al Fejhi. 

Stameni napadač, koji je kupovao srce navijača sa čalmom u Salcburgu, pa ih naterao da mu spevaju pesmu posle trijumfa nad Liverpulom, ni u snu nije sanjao da će se posle četiri godine rastati sa crveno-belima kao autor šokantnog autogola u 90. minutu protiv Makabija iz Haife.

Suznih očiju napuštao je Marakanu, ali malo je ljudi koji su mu zamerili taj nesrećni detalj. Za Zvezdu je odigrao 152 utakmice uz 59 golova i 20 asistencija i već sutra bi trebalo da se uputi ka Saudijskoj Arabiji gde će se priključiti Al Fejhi, timu koji sa klupe vodi uspešno bivši trener Partizana Vuk Rašović, a gol brani Vladimir Stojković, takođe bivši kapiten crno-belih.

Zvezda će inkasirati milion evra na ime obeštećenja, Pavkova, kako prenose mediji, čeka dvogodišnji ugovor vredan 750.000 evra po sezoni.

Uprava srpskog šampiona odbila je ponudu Brondbija od milion evra za Ohija Omožuanfa, koji će po svemu sudeći ostati ove jeseni, a mogao bi na teren već u subotu protiv Javoir Matisa (20.30, TV Arena Premium 1) s obzirom na umor i lakšu povredu Aleksandra Pešića.

Kako smo juče pisali, da su crveno-beli ušli u Ligu šampiona sigurno bi investirali pet miliona evra u novog napadača (tri miliona obeštećenje plus dva miliona plata za trogodišnji ugovor). Ovako špic Midlzbroa Čuba Akpom ili njegova alternativa Adolfo Gaih iz moskovskog CSKA ostaće po svemu sudeći samo neostvarene želje.

Pešić i Ohi su dovoljno dobar napadački tandem za Mozzart bet Superligu i Ligu Evrope.

Komentari (0)

Sport