Fudbal

Kopa Amerika: Brazil u desetom minutu nadoknade savladao Kolumbiju

Komentari

Autor: Euronews

24/06/2021

-

08:58

Kopa Amerika: Brazil u desetom minutu nadoknade savladao Kolumbiju
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Brazila savladali su Kolumbiju sa 2:1, dok su Ekvador i Peru odigrali nerešeno 2:2, u okviru Grupe B na Kopa Amerika.

Domaćin turnira je posle mnogo problema uspeo da pobedi Kolumbiju. Gosti na ovom meču, poveli su već u 10. minutu preko Luisa Dijasa koga je uposlio Kvadrado. Na izjednačenje Brazil je čekao sve do 78. minuta, kada je rezultat na semaforu poravnao Roberto Firmino. Igrao se deseti minut nadoknade, Nejmar je centrirao, u šesnaestercu Kolumbije najbolje se snašao Kazemiro i doneo veliku radost "Seleseau". 

U drugoj utakmici koja je prethodne noći igrana u ovoj grupi, Ekvador je poveo autogolom Tapije u 23. minutu, da bi u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena duplirao prednost preko Presijada. Već na startu drugog dela igre, Lapadula je smanjio rezultat, a pet minuta kasnije za 2:2 pogodio je Kariljo, što je ispostaviće se bio i konačni rezultat.

Brazil je ubedljivo prvi u ovoj Grupi sa maksimalnim učinkom posle tri odigrane utakmice, Kolumbija ima meč više ali je osvojila četiri boda. Isti bodovni saldo ima Peru, ali i meč manje, dok su na poslednja dva mesta Ekvador i Venecuela sa po dva boda iz tri odigrane utakmice.

Komentari (0)

Sport