Fudbal

Stanković uoči početka priprema: Zvezda zaslužuje Ligu šampiona i duplu krunu

Komentari

Autor: Euronews

24/06/2021

-

10:49

Stanković uoči početka priprema: Zvezda zaslužuje Ligu šampiona i duplu krunu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, govorio za medije uoči današnje zvanične prozivke i početka priprema za prestojeću sezonu.

Na samom početku se osvrnuo na prelazni rok i pojačanja u ekipi:

“Nemam neke velike želje. Sve želje su mi ostale. To su mi pojačanja. Katai, Ivanić, Ben, Falk.“Biće dva ili tri pojačanja. Cilj je da nam donesu kvalitet“, rekao je stručnjak.

Potom je govorio o predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona i ciljevima u sezoni koja nas očekuje:

“Zvezda je velika obaveza, ovde je lepo, ali i teško. Ne bežimo od ciljeva, nećemo odustati. Napašćemo sve. Grupnu fazu u Evropi, titulu i kup. To zaslužuje ovaj klub. Da bi ušao u Ligu šampiona moraš da pobediš šampione. Znam sve o Kairatu i Makabiju. Radićemo na početku na nama, da eliminišemo neke sitnice“, rekao je Zvezdin trener.

Za kraj, potvrdio je da se Falćineli vratio u Italiju po isteku pozajmice i otkrio kakav je plan za uvođenje Dragovića u trenažni proces tima:

''Dijego se pokazao, ali istekla mu je pozajmica. Imao je koronu, nije završio sezonu kako smo očekivali. Ali je odradio svoje. Zadovoljan sam kako igra, drago mi je zbog njega. Doprineće razvoju naših mladih igrača. Oni će imati od koga da nauče“, konstatovao je Stanković.

Komentari (0)

Sport