Fudbal

Terzić govorio o pojačanjima: Od Prijovića smo odustali zbog njegove nadobudnosti

Komentari

Autor: Euronews

24/06/2021

-

11:06

Terzić govorio o pojačanjima: Od Prijovića smo odustali zbog njegove nadobudnosti
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić govorio je za medije povodom početka priprema za narednu sezonu.

Na početku se osvrnuo na situaciju u prelaznom roku, odnosno potencijalna pojačanja i odlaske iz kluba:

“Nama je pojačanje sto su ostali svi nosioci igre. Tu je i Aleksandar Dragović, igrač jačeg rejtinga od Nemanje Milunovića. Još je tu i Srđan Babić koji je igrao jaku ligu, sazreo. Vrlo je bitno za klubove kao što je Zvezda da sačuvaju tim. Znamo vec sada najboljih 11, a imamo još mesec dana. Poslali smo poruku široj javnosti potpisivanjem novih ugovora sa Aleksandrom Kataijem i Dekijem Stankovićem“, rekao je Terzić, pa otkrio da se od dovođenja Aleksandra Prijovića odustalo:

“Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv“, istakao je Zvezdan.

Takođe je objasnio trenutnu situaciju u pregovorima sa Aleksandrom Kolarovim i Nenadom Krstičićem:

“Pričao sam sa Kolarovim, on je imao operaciju diskus hernije i ne bi bio sto posto spreman za predstojeće kvalifikacione utakmice, tako da smo za sada odustali od njega jer nije realno u ovom momentu'', rekao je Terzić, pa govorio o Krstičiću:   

''Nena je dobar dečko, ima želju da se vrati i ostavio je dobar utisak u svom prethodnom mandatu. On je dole, čekamo da vidimo hoće li uspeti da nađe zajednički jezik sa AEK-om, jer bi bilo potpuno suludo da plaćamo obeštećenje za igrača koji ima 31 godinu“, konstatovao je generalni direktor crveno-belih.

Komentari (0)

Sport