Fudbal

Bura u Monaku pred Zvezdu: Kapiten Ben Jeder nezadovoljan napustio klupu za rezervne igrače usred meča sa Nicom

Komentari

Autor: Euronews

05/09/2022

-

12:41 >> 12:42

Bura u Monaku pred Zvezdu: Kapiten Ben Jeder nezadovoljan napustio klupu za rezervne igrače usred meča sa Nicom
Bura u Monaku pred Zvezdu: Kapiten Ben Jeder nezadovoljan napustio klupu za rezervne igrače usred meča sa Nicom - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Monako je golom Embola pobedio Nicu u derbiju Azurne obale, ali pred gostovanje Crvenoj zvezdi, na otvaranju Lige Evrope u grupi "H" (21.00, TV Arena Premium 1), doživeo je šok zbog problema sa kapitenom Visamom Ben Jederom.

Naime, golgeter ekipe je očekivao da posle oporavka od povrede startuje u Nici, ali je trener Filip Kleman odlučio da počne sa klupe. Kada je video da možda neće ni ući, jer je Monako poveo, u 78. minutu je skinuo dres i demonstrativno otišao u svlačionicu.

Taj detalj nije promakao novinarima, a Kleman je posle meča prvo rekao da je "otišao u toalet", da bi kasnije kapiten na ovom meču Aksel Disasi stao u odbranu saigrača potvrdivši da je napustio tim zbog nezadovoljstva.

 

 

"On je takmičar, normalno je da je bio frustriran. Želeo je da pomogne timu. Ali, nema problema sa Visamom, jer je sjajna osoba, jedan od najiskusnijih u svlačionici. On nikada neće učiniti ništa što bi moglo da naškodi. I timu i njemu samom", istakao je Disasi za "L' ekip".

Videćemo kako će se ovaj problem, za koji u klubu tvrde da ne postoji, odraziti na duel u četvrtak.

Komentari (0)

Sport