Fudbal

Piksijev poziv je ispunjenje dečačkog sna: Stefan Mitrović prihvatio da igra za Srbiju, iako su ga zvali iz Kanade

Komentari

Autor: Euronews

16/09/2022

-

12:52

Piksijev poziv je ispunjenje dečačkog sna: Stefan Mitrović prihvatio da igra za Srbiju, iako su ga zvali iz Kanade
Piksijev poziv je ispunjenje dečačkog sna: Stefan Mitrović prihvatio da igra za Srbiju, iako su ga zvali iz Kanade - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Minulog leta je stigao u Crvenu zvezdu iz niškog Radničkog, odmah pokazao koliko je kvalitetan, a kao kruna svega stigao je poziv selektora Dragana Stojkovića za seniorksu reprezentaciju Srbije.

Iako su ga zvali i iz Fudbalskog saveza Kanade, napadač crveno-belih se iak oprdelio za dres "orlova", a u tome mu je mnogo pomoglo rukovodtsvo kluba.

"Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Кanadu", rekao je za zvanični sajt crveno-belih Mitrović i dodao:

"Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu".

Mitrović je još naglasio da se ne plaši iskušenja igranja u nacionalnom timu, da nema tremu i da jedva čeka da se u ponedeljak pojavi na okupljanju u Staroj Pazovi.

"Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem", rekao je Mitrović.

Komentari (0)

Sport