Fudbal

Terzić svečano otvorio ''Zvezdin forum'': Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2022

-

18:30

Terzić svečano otvorio ''Zvezdin forum'': Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica
Terzić svečano otvorio ''Zvezdin forum'': Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

U Medija centru stadiona "Rajko Mitić" danas je svečano je otvoren i održan prvi panel "Zvezdinog foruma", a prisutnima se obratio generalni direktor FK Crvena zvezda i Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Znanje je moć. Ovo je rekao veliki engleski državnik i filozof Frensis Bejkon, a pre njega vekovima unazad i mnogi drugi veliki svetski umovi shvatali su da je znanje najvrednija valuta. Zvezdin Forum je osmišljen sa namerom da još više kapitalizujemo na znanju kao velikom resursu Sportskog društva Crvena zvezda, da institucionalizujemo našu zvezdasku školu, u kojoj će se učiti za znanje, a ne za ocene. Ovde ćemo učiti od najboljih i jedni od drugih. Stara narodna poslovica kaže: ''kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, a kad je problem, samo bog i porodica''. Naše sportsko duštvo je porodica i mi želimo da je učvrstimo i ojačamo. Osnivanjem Foruma pravimo važan korak u tom smeru", izjavio je Terzić, a preneo zvanični sajt FK Crvena zvezda.

 

 

U Medija centru stadiona “Rajko Mitić” svečano je otvoren i održan prvi panel “Zvezdinog foruma”. Svrha predavanja je izgradnja i utvrđivanje identiteta imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija.

"Zvezdu su stvarali: Miljan Miljanić, Branko Stanković, Milorad Pavić, Ljupko Petrović, Nebojša Popović, Ranko Žeravica, Aca Nikolić, Boža Maljković, Aleksandar Boričić, Ratko Pavličević, Zoran Terzić, Dragan Perić, Ljubiša Majdov, Dragan Vuković, braca Jorga, Dejan Savihc, Miodrag Božović, Vladan Milojević, Dejan Stanković, Dejan Radonjić… Svi Zvezdini treneri su za primer. I vi ćete te primere proučavati. Budite kritični i objektivni. Usvajajte ono što je dobro, odbacujte ono što nije dobro. Ali pre svega stvarajte svoj sistem u skladu sa Zvezdinim standardima i kodeksima. Posebno i pogotovo u mlađim kategorijama", poručio je Terzić.

Komentari (0)

Sport