Fudbal

Stanojević govorio o pripremama: Rezultati nisu u prvom planu

Komentari

Autor: Mozzartsport

25/06/2021

-

17:31

Stanojević govorio o pripremama: Rezultati nisu u prvom planu
Stanojević govorio o pripremama: Rezultati nisu u prvom planu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan je trenutno u Sloveniji, gde će odraditi pripreme za sezona koja im predstoji.

Trener crno-belih se na početka intervjua za Mozzartsport, prvo osvrnuo na potencijalni dolazak Rikarda Gomeša:

„Ne bih licitirao. Vidim da se pominje. Jedna je od naših želja, ali se ne izjašnjavam jer svi ti igrači su pod ugovorom“, rekao je Stanoejvić, pa dodao:

Rikardo ima možda i neke druge ponude (Saudijci mu davali 3.000.000 evra za dve sezone), pa smo svi zakopčani. Ne bismo voleli da stvari odu u drugom pravcu, zato čekamo. Slobodni igrači su druga priča, na vreme smo doveli one koje smo želeli, Saničanina i Pantića. Druga je stvar kad je neko pod ugovorom. Sačekajte koji dan“.

Zatim je objasnio kako će funkcionisati pripreme, koje je podelio na faze:

„Pojačavamo ritam, rezultati me ne interesuju na pripremama. Ključni su podizanje fizičke spreme i uigravanje tima. Naročito poslednje linije. Prvo, otišao je Svetozar Marković, pa da se uigramo. Drugo, kad dođu napadači radićemo na sinhronizaciji. Treće, probaćemo da igramo sa trojicom pozadi. U zavisnosti ko bude ostao formiraćemo sistem. Ne mogu sad na silu da znam status svih igrača, i ovih što dolaze, a i ako neko ode“, rekao je šef struke Partizana.

Dolaskom još jednog špica, osim Rikarda, Stanojević će završiti primarnu selekciju ovog leta, a naredne poteze povlačiće jedino ako neko ode.

„U zavisnosti od toga ko ode, dovešćemo igrača na deficitarnim pozicijama. Ima najava, ali ne znamo još ko će otići. Svaki trener bi voleo da ne ode. Kad i ako se to desi, zamenu ćemo naći. Prioritet je bio štoper, došao je. Čekamo dvojicu napadača, da osvežimo tim. Njima završavamo prelazni rok, a ostalo je uslovljeno odlascima. Što se stranaca tiče imamo ih korektan broj. Na Bajbeka ne računamo, ostali su tu. Ako dođu ta dva, imamo normalnu kvotu upotrebljivih legionara“, rekao je trener crno-belih.

Komentari (0)

Sport