Fudbal

Arnautović o Mesiju i Ronaldu: Promenili su fudbal i digli ga na viši nivo

Komentari

Autor: Mozzartsport

25/06/2021

-

22:01

Arnautović o Mesiju i Ronaldu: Promenili su fudbal i digli ga na viši nivo
Tanjug/AP Photo/Peter Dejong - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

veličina teksta

Aa Aa

Austrijski reprezentativac, Marko Arnautović, govorio je na temu pitanja najboljeg igrača na svetu, u konkurenciji, naravno, Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Fudbaler srpskog porekla tvrdi da su njih dvojica apsolutno dva najbolja igrača modernog doba:

"Kada govorimo o Kristijanu Ronaldu, moram da napomenem da on nije čovek. Šta drugo da kažem, Mesi i Ronaldo nisu sa naše planete. Došli su iz daleka da budu uspešni u svakoj ligi i postignu mnogo golova. I ne samo to, došli su osvoje sve trofeje i zatim ponovo nestanu", rekao je Marko, pa dodao:

"Postoji nekoliko igrača koji su ostavili trag u fudbalu. Oni su ga promenili, podigli na viši nivo. Uvek je bilo onih koji su se izdvajali od ostalih. U najsavremenije doba, ako bismo morali da izaberemo dvojicu najboljih, ne bismo razmišljali više od sekunde. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su pružili fudbalu i vernim navijačima mnogo trenutaka prave čarolije".

Potom je Austrijanac napomenuo da ih ne treba upoređivati, već treba da budemo srećni što imamo tu privilegiju da igraju u ovom periodu:

"Nepotrebno je reći ko je bolji ili ko je gori od njih dvojice. To nije fer. Mi koji koji smo tu moramo se osećati srećno što živimo u njihovo vreme. Dali su nam toliko toga za više od deset godina. Obijica su u godinama, Portugalac ima 34, a Argentinac 34, pa bi trebalo da budemo srećni sve dok ih budemo imali u akciji", zaključio je napadač.

Komentari (0)

Sport