Fudbal

Gordan Petrić nakon ispdanja iz Kupa Srbije: Igrali smo loše, nismo zaslužili da prođemo

Komentari

Autor: Euronews

28/09/2022

-

17:51 >> 18:17

Gordan Petrić nakon ispdanja iz Kupa Srbije: Igrali smo loše, nismo zaslužili da prođemo
Gordan Petrić nakon ispdanja iz Kupa Srbije: Igrali smo loše, nismo zaslužili da prođemo - Copyright Printscreen/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana, Gordan Petrić, govorio je za Arenu sport nakon eliminacije iz Kupa Srbije od Radničkog u Sremskoj Mitrovici:

''I da se završilo 1:0 nismo igrali dobro. To je očiglendo. Primili smo gol u poslednjoj minuti, ne bi trebalo da se to dešava Partizanu. Nismo igrali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu. Da li je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu. Isti je teren bio i njima. Nismo prošli, ovo što smo izgubili na penale zasluženo smo izgubili. Moraju momci da dignu glavu i da se okrenu prventsvu, to je sada meni lako reći, ali generalno nismo zaslužili da prođemo'', počeo je Petrić, pa nastavio:

''Senzacija jeste, svakako da Partizan sebi ne sme da dozvoli da izgubi utakmicu sa slabijem protivnikom. Tako da, ja momcima mogu da zamerim dosta stvari, ali to je priča za nas u svlačionici. Videćemo koliko će se oni oporaviti od ovoga za sledeću utakmicu koja nam sledi u nedelju''.

Za kraj, odgovorio je na pitanje da li su njegovi fudbaleri vežbali izvođenje jedanaesteraca pred ovaj meč: 

''Pitali su me to već na konferenciji, šutiramo ih posle svakog treninga. Tako da namenski nismo vežbali penale. Promašili smo četiri penala, to se desilo. Momcima želim svu sreću i to je to''.

Komentari (0)

Sport