Fudbal

Fudbalski zemljotres u Parizu: Kilijan Mbape traži od PSŽ da ga proda u januaru!

Komentari

Autor: Euronews

11/10/2022

-

14:59

Fudbalski zemljotres u Parizu: Kilijan Mbape traži od PSŽ da ga proda u januaru!
Kilijan Mbape - Copyright Tanjug/AP Photo/Mićel Euler

veličina teksta

Aa Aa

Oluja u Parizu i to pred važan duiel sa Benfikom u Ligi šampiona: Kilijan Mbape je zatražio od kluba da ga proda u januaru!

Nezadovoljan međuljudskim odnosima, pre svega sa Nejmarom i Lionelom Mesijem, Francuz smatra da ga je klub izdao jer nije stao iza njega i promovisao ga u lidera ekipe. Uz to je uveren da trener Kristof Galtije na uštrb Mesija i Nejmara ne gradi igru na njemu, pa se odlučio da ode kod sportskog direkora Luisa Kamposa, bruje o ovom gotovo svi svetski mediji, a prvi je preneo Mario Kartahena.

Sa potpisom novog ugovora PSŽ je Mbapea promivisao u igrača sa najvećom platom u klubu, ali mnoge glasine ističu da u ugovoru postoje i neki drugo dogovori oko liderstav na trenu, izvođenjnu penala itd...

 

 

Jaz i klanovi u svlačionici postoje od starta sezone, za sada su Galtije i Kampos uspevali da drže Mbapea, Nejmara i Mesija u funkciji igre i rezultata, ali očigledno je da taj prividni mir ne može dugo da opstane.

Videćemo hoće li stići reakcije iz PSŽ-a i oni uobičajeni demantiji da su to samo "novinarski senzacionalizam", ali sigurno je samo da ga Parižani neće prodati Real Madridu.

Komentari (0)

Sport