Fudbal

Nejmar dao izjavu pred sudom u Barseloni: Potpisao sam ono što mi je otac dao

Komentari

Autor: Euronews

18/10/2022

-

15:12 >> 15:14

Nejmar dao izjavu pred sudom u Barseloni: Potpisao sam ono što mi je otac dao
Nejmar dao izjavu pred sudom u Barseloni: Potpisao sam ono što mi je otac dao - Copyright Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

veličina teksta

Aa Aa

Suđenje Nejmaru, njegovom ocu, ali i čelicima Barselone na sudu u prestonici Katalonije, a za optužbe o malverzaciji i prikrivanju pravih cifara u transferu brazilskog asa iz Santosa u Barsu 2013. godine, zaokuplja pažnju svetske javnosti.

Nejmar je na sudu pristao da odgovara samo na pitanja svojih advokata, prenosi "Marka" i o spornim pregovorima koji datiraju još od 2011. godine, a realizovani su dve godine kasnije je rekao:

"Nisam učestvovao u pregovorima. To je uradio moj otac koji uvek vodi računa o tome. Potpisujem ono što mi odac daje", izjavio je pred sudom as PSŽ-a.

Bilo je i drugih klubova koji su bili zainteresovani tada za njega.

"Znao sam da postoje glasine iz drugih klubova. Ali, uvek sam želeo da igram za Barselonu, bio mi je san da igram tamo kada sam napustio Santos".

Bio je jasan u pogledu Real Madrida.

"Sledio sam svoj srce. Mogao sam da odem u Real, ne sećam se nijednog drugog tima. U poslednjem trenutku sam morao da biram između ta dva kluba i otišao sam u Barselonu", rekao je Nejmar.

Brazilac je svedočio samo desetak minuta i to samo na pitanja svojih advokata, a kasnije su svedočili njegovi roditelji.

Komentari (0)

Sport