Fudbal

Uprava Crvene zvezde apeluje na navijače pred Trabzon: Bilo koji incident aktivira kaznu UEFA za sledeći meč

Komentari

Autor: Euronews

25/10/2022

-

19:41

Uprava Crvene zvezde apeluje na navijače pred Trabzon: Bilo koji incident aktivira kaznu UEFA za sledeći meč
Uprava Crvene zvezde apeluje na navijače pred Trabzon: Bilo koji incident aktivira kaznu UEFA za sledeći meč - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda dočekuju Trabzon u četvrtak od 21.00 čas (TV Arena Premium 1) u 5. kolu Grupe "H" Lige Evrope i nada se uspehu, ali i fer i sportskom navijanju sa tribina.

Uprava crveno-belih izdala je i saopštenje kojim poziva navijače na sportsko navijanje , da ne ubacuje predmete na teren jer je "klub pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira...) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu".

Data su i određena upuitstva navijačima:

 
- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.
 
- Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.
 
- Takođe, zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.
 
- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.
 
- Oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.

Na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" još uvek danas i sutra mogu da se kupe i ulaznice i to od 11 do 19 časova, a na dan odigravanja meča od 12 časova pa do početka susreta. Cene su: Sever i jug - 1.200 dinara, Istok - 2.200 dinara, Zapad - 2.800 dinara, VIP Zapad - 5.000 dinara, VIP 1 i VIP 2 - 12.000 dinara, VIP Galerija - 15.000 dinara, "Pet Zvezdinih zvezda" - 25.000 dinara.

Komentari (0)

Sport