Fudbal

Veljko Paunović novi trener Čivasa: Želim da vratim samopouzdanje ekipi

Komentari

Autor: Tanjug

01/11/2022

-

11:43

Veljko Paunović novi trener Čivasa: Želim da vratim samopouzdanje ekipi
Veljko Paunović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Novi trener fudbalera Čivasa Veljko Paunović izjavio je da mu je glavni cilj da vrati samopouzdanje igračima ovog meksičkog kluba, prenosi španska "Marka".


Čivas je meksičku Aperturu završio na devetom mestu, a u prvom kolu plej-ofa tim iz Gvadalahare je poražen od Pueble 2:1.

Sportski direktor Čivasa Fernando Jero odlučio je da angažuje srpskog trenera, a meksički klub je na svom zvaničnom sajtu poželeo dobrodošlicu Paunoviću.

"Veljko, dobrodošao. Ovde ćeš raditi sa 40 miliona navijača na tvojoj strani. Želimo ti puno uspeha sa našom ekipom, nadajući se da će dobri rezultati ubrzo doći", navodi se u saopštenju.

Paunović se oglasio na zvaničom sajtu novog kluba i zatražio podršku navijača.

"Potrebni ste nam, želimo da budemo ujedinjeni sa našim veličanstvenim navijačima. Potrebna nam je vaša podrška od prvog dana. Želim da dam sve od sebe za naš klub, a jedva čekam da vidim naše sjajne navijače na stadionu. Ono što sam prvo video je da postoji nedostatak samopouzdanja i hrabrosti kod igrača Čivasa. Mislim da ne mogu da igraju u strahu, pošto moraju da imaju ogromnu hrabrost. Glavni cilj mi je da vratim samopouzdanje i da rasplamsam hrabrost kod fudbalera, koja im je potrebna", rekao je Paunović.

Paunović (45) je bio trener nekoliko omladinskih selekcija Srbije, a potom je vodio Čikago i Reding. Sa omladinskom selekcijom Srbije osvojio je zlato na SP 2015. na Novom Zelandu.

Komentari (0)

Sport