Fudbal

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno otputovali u Francusku

Komentari

Autor: Euronews

02/11/2022

-

12:41

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno otputovali u Francusku
Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno otputovali u Francusku - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde danas su zajedno otputovali u Monako na mečeve Lige Evrope, odnosno Evrolige.

Fudbaleri Zvezde će sutra od 18.45 časova odigrati meč poslednjeg, šestog kola grupe "H" Lige Evrope protiv Monaka. U drugoj utakmici grupe Trabzon dočekuje Ferencvaroš na svom terenu.

Ferencvaroš je pobednik Grupe "H" sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, a Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest. Drugi u grupi nastavlja takmičenje u šesnaestini finala Ligi Evrope, dok će trećeplasirana na proleće igrati u šesnaestini finala Lige konferencija.

Trener Miloš Milojević za ovaj meč neče imati "požutelog" Aleksandra Dragovića, te Srđana Mijailovića i Nenada Krstičića koji nisu registrovani za ovo takmičenje, ali se na gteren vraća Seku Sanogo, koji se oporavio od povrede.

 

 

Put Monaka krenuli su: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Marko Gobeljić, Nikola Stanković, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Stefan Leković, Milan Rodić, Irakli Azarov, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Mirko Ivanić, El Fardu Ben, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Aleksandar Katai, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Pešić, Kalifa Kulibali i Jovan Mijatović.

Košarkaši Crvene zvezde će sutra sa tribina bodriti fudbalere "crveno-belih", a odlučeno je da pomere trening da bi prisustvovali ovoj utakmici.

Košarkaši srpskog i regionalnog šampiona igraće u petak od 21 sati meč šestog kola Evrolige protiv Monaka.

Komentari (0)

Sport