Fudbal

Urošević fantastičnim slobodnim udarcem doneo pobedu Partizanu protiv TSC-a

Komentari

Autor: Euronews

06/11/2022

-

21:36

Urošević fantastičnim slobodnim udarcem doneo pobedu Partizanu protiv TSC-a
Urošević fantastičnim slobodnim udarcem doneo pobedu Partizanu protiv TSC-a - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u 18. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Savladan je TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:2.

Derbi susret 18. kola, duel ekipa koje zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli, rešio je kapiten crno-belih Slobodan Urošević, koji je fantastično pogodio iz slobodnog udarca u 85. minutu za pobedu Partizana.

Partizan je pobedom održao korak za vodećom Crvenom zvezdom. Crno-beli su drugi sa 40 bodova, sedam manje od "večitog" rivala. TSC ima 36 i ostao je na trećoj poziciji.

TSC je vodio 1:0, Partizan je uspeo da preokrene. Zatim je domaćin izjednačio, da bi pet minuta pre kraja Urošević doneo pobedu Partizanu.

Nije dobro počelo za Partizan u Bačkoj Topoli. TSC je krenuo "jako" i poveo već u drugom minutu. Đakovac je izbio sam pred golmana gostiju, ali je možda bio i prebrz, pa je otišao previše u stranu. Ipak, uspeo je da vrati loptu do Ratkova, koji je "zakucao" u gol rivala.

Partizan u prvom poluvremenu bio nemoćan, ali je ipak uspeo da na pauzu ode sa nerešenim rezultatom, najviše zahvaljujući Bibarsu Nathu, koji je bio strelac u 42. minutu.

Siniša Saničanin je u drugom poluvremenu uspeo da donese preokret i vođstvo Partizanu, golom u 70. minutu, ali radost crno-belih nije dugo trajala.

Samo 10 minuta kasnije, TSC je izjednačio preko Mirčevskog. Delovalo je da će utakmica da se završi nerešenim rezultatom, ali je tada na scenu stupio Urošević, koji je fantastičnim udarcem odredio pobednika duela u Bačkoj Topoli.

Komentari (0)

Sport