Fudbal

Stevan Dika Stojanović: Stojković već ima 26 putnika za SP, objaviće spisak u ponedeljak

Komentari

Autor: Euronews

09/11/2022

-

10:00 >> 09:54

Stevan Dika Stojanović: Stojković već ima 26 putnika za SP, objaviće spisak u ponedeljak
Stevan Dika Stojanović: Stojković već ima 26 putnika za SP, objaviće spisak u ponedeljak - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Selektor srpske fudbalske reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, će u ponedeljak saopštiti zvaničan spisak putnika za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Prema rečima direktora A tima, Stevana Dike Stojanovića, selektor želi da sačeka poslednje kolo u prvenstvima kako bi objavio ko će predstavljati Srbiju na Mundijalu:

"Piksi već sada ima 26 igrača u glavi, ali bilo bi neozbiljno da pričam o tome detaljno... Što se tiče povreda Mitrovića, Vlahovića, malog Ilića, Lazovića, Mašovića, svi oni nisu igrali u protekle dve nedelje. Ali nije ništa strašno, tu se radi o fudbalskim povredama koje nisu zabrinjavajuće. Verujem da će do početka Svetskog prvenstva sve sanirati", rekao je Stojanović za Kurir.

Ističe Stojanović da na spisku neće biti "padobranaca", već će okosnicu činiti igrači koji su izneli kvalifikacije:

"Na spisku selektora su fudbaleri koji su igrali za Srbiju u ovih godinu i po dana. Iskreno da vam kažem, bilo bi nekorektno prema momcima koji su izneli teret kvalifikacija izostaviti bilo koga od njih i voditi nekog drugog. Nismo želeli ’padobrance’ kao što je ranije bio slučaj. Ljudi smo! Zar je normalno da nekog ko je igrao odstranimo tek tako, zarad nekog koga bi trebalo prodati. Nema šanse".

Da podsetimo, Srbija će igrati u grupi sa Brazilo, Švajcarskom i Kamerunom, a prvi meč igra protiv "Karioka" 24. novembra.

Komentari (0)

Sport