Fudbal

Kaka vidi Srbiju kao moguće iznenađenje Mundijala u Kataru

Komentari

Autor: Tanjug

09/11/2022

-

19:05

Kaka vidi Srbiju kao moguće iznenađenje Mundijala u Kataru
Kaka vidi Srbiju kao moguće iznenađenje Mundijala u Kataru - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Svetsko prvenstvo u Kataru počeće 20. novembra, a reprezentacija Srbije igraće u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Srbija i njen selektor Dragan Stojković ne kriju velike ambicije, iako neće imati nimalo lak zadatak u prvoj fazi takmičenja.

Povodom Mundijala u Kataru, za italijanske medije govorio je slavni brazilski fudbaler Kaka, nekadašnja zvezda između ostalih Milana i Real Madrida.

Kaka upravo svoj Brazil vidi kao favorita u Kataru, a Srbiju kao moguće iznenađenje.

"Brazil je favorit za titulu na Mundijalu u Kataru, ekipa je dugo radila na ovom projektu i sada ima odličan spoj mladost i iskustva", izjavio je Kaka.

On je u intervjuu za Gazetu delo sport istakao da su, uz Brazil, favoriti Argentina i Francuska.

"Čeka nas specifičan Mundijal, igra se u drugom vremenu i prilagođavanje klimi i oporavak mogli bi da imaju veliku ulogu. Uveren sam da će najbolji fudbaleri biti na visini zadatka, a posebno me interesuje da vidim Kristijana Ronalda i Lionela Mesija i njihov uticaj na poslednjem Mundijalu koji će igrati. Takođe, voleo bih da Nejmar bude njihov naslednik", poručio je Kaka, koji je bio deo tima Brazila koji je osvojio poslednju titulu, u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Komentari (0)

Sport