Fudbal

Mančester junajted planira da kazni Kristijana Ronalda sa milion funti

Komentari

Autor: Tanjug

14/11/2022

-

16:26 >> 16:28

Mančester junajted planira da kazni Kristijana Ronalda sa milion funti
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

veličina teksta

Aa Aa

Čelnici Mančester junajteda razmišljaju da kazne sa najmanje milion funti portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda zbog intervjua, koji je dao voditelju Pirsu Morganu, prenose britanski mediji.

Ronaldo je u ovom intervjuu, između ostalog, rekao je da ga je Mančester junajted izdao pokušavajući da ga otera sa "Old traforda". Portugalski fudbaler je istakao i da ne poštuje menadžera engleskog kluba Erika ten Haga pošto ni Holanđanin ne poštuje njega.

 

 

Intervju, koji je objavljen posle jučerašnje pobede Mančester junajteda nad Fulamom (2:1) u 16. kolu Premijer lige, izazvao je veliku pažnju u Engleskoj, pošto je Ronaldo izvređao svoj klub i naveo da "crveni đavoli" nisu napredovali otkako se Aleks Ferguson povukao 2013. godine. Portugalski fudbaler nije igrao na ovom meču zbog navodne bolesti.

Ronaldo se 2021. vratio u klub sa "Old traforda", a prošle sezone je sa 24 gola bio je najbolji strelac kluba u svim takmičenjima. On je hteo u letnjem prelaznom roku da napusti engleski klub, pošto je nezadovoljan statusom i transfer politikom.

Čelnici i navijači Mančester junajteda su ogorčeni zbog izjava Ronalda, a britanski mediji tvrde da rukovodstvo kluba sa "Old traforda" razmatra da kazni Portugalca sa najmanje milion funti. Pojedini mediji tvrde da Mančester junajteda čak razmatra raskid ugovora sa portugalskim fudbalerom.

Komentari (0)

Sport