Fudbal

Al Nasr ponudom od 250 miliona evra za dve godine mami Kristijana Ronalda

Komentari

Autor: Euronews

23/11/2022

-

10:28

Al Nasr ponudom od 250 miliona evra za dve godine mami Kristijana Ronalda
Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Dave Thompson

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo je od sinoć nezaposlen jer je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom. Danas je odmah počeo da kruži i vic u kome Lionel Mesi i Kristijano pričaju na temu "šta ti se danas dogodilo". Mesi mu kaže "izgubio sam na Mundijalu", a Ronaldo mu odgovara - "ja sam nezaposlen".

I dok svetska štampa bruji o ovom neočekivanom događaju pred start Portugalca na SP, priča o Glejzerovoj prodaji Junajteda, stiže i informacija da je Al Nasr iz Saudijske Arabije poslao novu ponudu vrednu 250 miliona evra za dve sezone.

Letos su ponudili 242 miliona evra, ali sada je ta suma malo uvećana jer je Portugalac slobodan. Prema informacijama "Marke", ponuda "zavođenja" ovog puta nije prošla nezapaženo kod jednog od najboljih fudbalera 21. veka, pa će sa advokatima početi i da je razmatra.

 

 

Dobro se zna da Kristijano još nije odustao od igranja u Evropi i da će mu Mundijal u Kataru možda pomoći da se neko od "velikih" i odluči da proba da ga angažuje (čitaj Čelsi). Naravno, niko se neće ni približiti ponudi princa Faisala Bin Turkija, vlasnika Al Nasra, ali za velikog Ronalda nije sve u novcu. Pogotovo posle neslavnih epizioda u Juventusu i Mančester junajtedu.

Sigurno je jedno - Kristijano ništa neće odlučiti pre završetka Mundijala u Kataru. Portugalija sutra od 17.00 časova igra prvi meč "H" grupe protiv Gane.

Komentari (0)

Sport