Fudbal

Zvezda počinje da gradi stadion u naredne četiri godine: Svetozar Mijailoivć izneo predlog na Skupštini crveno-belih

Komentari

Autor: Euronews

03/12/2022

-

14:15

Zvezda počinje da gradi stadion u naredne četiri godine: Svetozar Mijailoivć izneo predlog na Skupštini crveno-belih
Zvezda počinje da gradi stadion u naredne četiri godine: Svetozar Mijailoivć izneo predlog na Skupštini crveno-belih - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Crvena zvezda održao je vanrednu Skupštinu na kojoj se članovima obratio reizabrani predsednik Svetozar Mijailović i poručio da crveno-beli treba da krenu i zgradnu stadiona.

Na ovoj sedncii predstavljeni su i ciljevi kluba u naredne četiri godine u kojima se u svakoj sezoni očekuje osvajanje titule, grupna faza jednog evropskog takmičenja, početak izgradnje novog stadiona, povećanje prihoda od prodaje mladih igrača i animiranje što većeg broja navijača da dođu na meče crveno-belih.

"Poštovani članovi skupštine, dugujem zahvalnost našim članovima za povereni mandat. Shvatam da je na ovaj način odato priznanje upravi i svim zaposlenima, za rad u proteklom periodu, za šest šampionskih titula, dve duple krune, grupne faze Lige šampiona - dva puta, Lige Evrope - četiri puta, za opšti napredak Кluba u organizaciji i poslovanju. Ovo je samo presek ostvarenog, potvrda kontinuiteta vrhunskih rezultata i opšteg razvoja Кluba kao i osnovica za dalje uspešno poslovanje prema strateškim temeljima našeg kluba koje čine rezultati, talenti, imovina i zvezdaška zajednica", rekao je Mijailović i dodao:

"Crvena zvezda je od svog nastanka imala ulogu da prednjači i uvodi u svoje poslovanje novo, naprednije, da stalno raste i jača. Кlub će nastaviti svoj razvoj za koji je u prethodnih 8 godina najzaslužnija hrabra razvojna orijentacija i liderstvo najvišeg menadžmenta kluba".

Mijailović je izneo i predlog sastva novog Upravnog odbora crveno-belh koji bi činili, a to su zapravo istiljudi koji su i dosada činili upravu: Zoran Avramović, Jovan Aćimović, Stojan Vujko, Nikola Dumnić, Milenko Кostić, Velimir Marković, Jug Radivojević, Miljko Ristić i Dušan Savić.

Predsednik Crvene zvezde se posebno zahvalio generalnom direktoru kluba Zvezdanu Terziću za kojeg je rekao da je "motor i lokomotiva razvoja, svih ovih osam godina", zbog čega mu se zahvaljuje na toliko energije, vere i lojalnosti.

Komentari (0)

Sport