Fudbal

Kristijano Ronaldo će od 1. januara 2023. zarađivati u Al Nasru 200 miliona evra godišnje

Komentari

Autor: Euronews

05/12/2022

-

13:06 >> 13:53

Kristijano Ronaldo će od 1. januara 2023. zarađivati u Al Nasru 200 miliona evra godišnje
Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

veličina teksta

Aa Aa

Stavljena je tačka na insinuacije, Kristijano Ronaldo će od 1. januara 20223. godine i zvanično postati igrač Al Nasra iz Saudijske Arabije, prenosi "Marka". Portugalac će potpisati ugovor na dve i po godine i postaće daleko najplaćeniji sportista na planeti sa godišnjom zaradom od skoro 200 mliliona evra!

Sam ugovor sa igranje u klubu doneće mu oko 100 miliona evra, tvrdi dobro obaveštena "Marka", ali Portugalcu će isto toliko doneti marketinški deo jer je on deo promocije fudbala u ovoj zemlji.

"KR7" je na Mundijalu u kataru uspeo da u nameri da uđe u istoriju, ne samo što je peti put na SP, već je i jedini fuidbaler u istoriji koji je postigao gol na svih pet takmičenja na kojima je nastupao. Portugalija igra sutra protiv Švajcarske u osmini finala, te će Ronaldo, koji je već neko vreme u silaznoj putanji forme, imati priliku da zaigra i u četvrtfinalu.

U Al Nasru će sarađivati sa trenerom Francuzom Rudijem Garsijom, a od stranaca će mu društvo praviti Alvaro Gonzales i kolumbijski golman David Ospina.

Komentari (0)

Sport