Fudbal

Rahim Sterling još uvek u Londonu: Možda preskoči i četvrtfinale protiv Francuske

Komentari

Autor: Euronews

06/12/2022

-

16:30

Rahim Sterling još uvek u Londonu: Možda preskoči i četvrtfinale protiv Francuske
Tanjug/AP Photo/Laurence Griffiths, Pool - Copyright Tanjug/AP Photo/Laurence Griffiths, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Rahim Sterling je u Londonu uz svoju partnerku Pejdž i troje dece i ne namerava da se vrati u Katar pre nego što u potpunosti ne bude obezbedio sigurnost svojoj porodici, prenose engleski mediji.

Napadaču Čelsija su pred meč osmine finala protiv Senegala provalnici opljačkali kuću i to u momentu dok mu je kompletna porodica bila u skupocenoj vili od šest miliona funti. Zabrinut, nije igrao meč osmine finala i uz blagoslov selektora Gareta Sautgejta odmah je otputovao u London jer je, kako su svi istakli "porodica na prvom mestu".

Policija u Londonu traga za počiniteljima, za sada nema nekih informacija da li su im i ušli u trag. Pretpostavlja se da su pljačku pomogli neki od majtora koji su nedavno radili adaptaciju na kući, ali za sada nema potvrde te pretpostavke. Rahim u ovom času pokušava da pronađe lično obezbeđenje za svoju porodicu i dok ne bude ubeđen da će oni i policija moći da ih upotpunosti zaštite nema nameru da se vraća u tabor "Gordog Albiona".

Engleska u subotu 10. decembra od 20.00 časova (TV Arena Premium 1) igra četvrtfinalni meč na Mundijalu protiv Francuske i za sada Sautgejt nema ni maglovitu predstavu hoće li imati Sterlinga na raspolaganju. Posle ovih događanja, izvesno je da će uigravati tim bez njega.

Komentari (0)

Sport