Fudbal

Napadač Junajteda na "Parku prinčeva": Markus Rašford na listi želja Pari Sen Žermena

Komentari

Autor: Euronews

08/12/2022

-

21:15

Napadač Junajteda na  "Parku prinčeva": Markus Rašford na listi želja Pari Sen Žermena
Rašford - Copyright Tanjug / AP Photo/Frank Augstein

veličina teksta

Aa Aa

Mandat fudbaleru Mančester junajteda Markusu Rašfordu (25) se polako bliži kraju, a engleski reprezentativac će uskoro biti slobodan u odabiru novog kluba.

Ugovor napadača i tima sa "Old Traforda" ističe na leto 2023. godine. Prema saznanjima svetskih medija, dosta klubova će biti u trci za njegovo angažovanje, a kao jedan od najvećih kandidata pominje se Pari sen Žermen.

Prvi čovek "svetaca" Naser Al-Kelaifi nije krio da bi voleo da vidi fudbalera takvih kvaliteta na "Parku Prinčeva", naročito zbog činjenice da će od juna biti slobodan igrač.

"Na leto? Zašto da ne... Nećemo sada govoriti sa njim, hajde da mu dozvolimo da se fokusira na Mundijal. Nadamo se da ćemo u januaru pregovarati", rekao je Al Kelaifi i dodao:

"Svaki klub bi ga želeo. Nema tu šta da se krije, a mi smo i ranije govorili o tome, samo što nije bio pravi momenat", zaključio je predsednik francuskog kluba.

Markus Rašford rođen je u Mančesteru, gde je tokom čitave karijere igrao za Junajted. Prošao je kompletnu omladinsku školu "crvenih đavola", dok je debi u prvom timu upisao 2015. godine. Sa Junajtedom je osvojio FA Kup, Liga Kup, Komjuniti šild i Ligu Evrope.

Komentari (0)

Sport