Fudbal

Krstičić se vratio u Zvezdu: Kao da nisam odlazio

Komentari

Autor: Euronews

02/07/2021

-

14:01

Krstičić se vratio u Zvezdu: Kao da nisam odlazio
Nenad Krstičić u dresu Crvene zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo veliko pojačanje, Nenada Krstičića, koji se vratio posle dve i po godine provedene u atinskom AEK-u.

"Imam osećaj kao da nisam odlazio. Prihvaćen sam kako treba. Dugo vremena sam imao veliku želju da se vratim i napokon se to ostvarilo", rekao je Krstičić za Zvezdinu televiziju na promociji.

Krstičić je istakao da je odlaskom u Grčku izgubio emociju i da se zbog toga najviše vratio.

"Zvezda mi je nedostajala od početka. Igrati za Zvezdu je nešto posebno. Uopšte nije bilo pitanje novca. Vratio sam se zbog te emocije, zbog fudbala, i da nastavimo tamo gde smo stali", kazao je Krstičić.

 

 

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je da je Krstičić bio njegova velika želja, ali i svih ostalih u klubu.

"Ne treba trošiti reči o Krstičiću, pre svega kao čoveku i nekom ko je imao ogromnu, nestvarnu želju da se vrati na mesto na kom je imao ozbiljne rezultate i gde je bio važan šraf. Biće ogromno pojačanje ovoj kompaktnoj grupi igrača", rekao je Stanković.

"Sve ide po planu. Rastemo iz dana u dan. Dobijamo sa Krstičićem na stabilnosti, sigurnosti... Dobijamo mogućnost da menjamo vezni red kako nam odgovara. Dobijamo kartu više u svakom smislu te reči", dodao je.

Zadovoljstvo povratkom Krstičića izrazio je i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

"On se u prvom mandatu odlično prilagodio, kao da je rodjen u Zvezdi. Izuzetno mi je drago zbog toga što smo uspeli da ispunimo želju trenera Stankovića", rekao je Mrkela.

Krstičić je drugo veliko pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku. Prethodno je došao austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović iz Bajer Leverkuzena.

Sportski direktor Mrkela je istakao da je ekipi potreban još jedan igrač, na poziciji špica.

Komentari (0)

Sport