Fudbal

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu

Komentari

Autor: Tanjug

16/12/2022

-

20:27

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu
Siniša Mihajlović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović biće sahranjen u ponedeljak u Rimu, objavila je njegova porodica.

Mihajlović je preminuo danas u 54. godini posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu. On se poslednjih nekoliko godina lečio od leukemije, a u jednom trenutku stanje mu se poboljšalo.

Mihajlović se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali nažalost bolest se ponovo vratila i srpski trener nije uspeo da dobije najvažniju bitku.

Selektor Srbije Dragan Stojković najavio je danas da će u ponedeljak prisustvovati sahrani, koja će biti održana u Rimu.

Od legendarnog srpskog fudbalera opraštaju se brojni prijatelji, saradnici i poštovaoci. Porodica Siniše Mihajlovića poručila je da će nastaviti da žive sa svom ljubavlju koju im je pružio.

"Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesandro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", naveli su iz porodice.

Komentari (0)

Sport