Fudbal

Endrik otkrio da je potpisao za Real zbog prijatelja Vinisijusa Žuniora i idola Kristijana Ronalda

Komentari

Autor: Euronews

29/12/2022

-

14:13

Endrik otkrio da je potpisao za Real zbog prijatelja Vinisijusa Žuniora i idola Kristijana Ronalda
Endrik otkrio da je potpisao za Real zbog prijatelja Vinisijusa Žuniora i idola Kristijana Ronalda - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Real Madrid je prvi stigao do Endrika, mladog 16-godišnjeg brazilskog čuda od deteta iz Palmeirasa i za 60 miliona evra plus bonuse uspeo je da obezbedi njegov potpis na ugovor koji će započeti od 3. jula 2024. godine kada postane punoletan.

Posle humanitarne utakmice koju je organizovao Ziko, mladi fudbaler je za "Marku" prvi put govorio o Realu. 

"Srećan sam i zahvalan Bogu što mi je ovo omogućio, ali sa obe noge sam na zamelji. Nadam se da ću od 2024. godine imati dobre sezone u Realu, a do tada ću ih pratiti izdaleka i poželeti im da moj prijatelj Vinisijus "Vini" Žunior i ostali osvoje sve trofeje", istakao je Endrik.

 

 

Objasnio je i razloge svog izbora.

"Real je jedan od najvećih klubova sveta, a Vini" mi je poslao poruku i dao mi više nade. I Kristijano Ronaldo, moj idol, igrao je za Real, pa su to i razlozi zbog kojim sam izabrao ovaj klub. Bog je uvek uz mene, verujem da mi je pokazao najbolji put".

Već je razgovarao sa budućim saigračima, Vinijem, Militaom, rodrigom, ali i trenerom Anćelotijem.

"Šta su mi rekli čuvam za sebe. Meni Vini daje savete za ceo život. On mi je prijatelj za ceo život. Nadam se da ću sa njim postići mnogo golova. Ja moram da ostanem na zemlji, da budem radan, istrajan i ponizan. Tek sam na početku karijere, mnogo će lepih trenutaka tek doći", veruje buduća "devetka" Reala.

Komentari (0)

Sport