Fudbal

Geri Nevil: Ronalda više nećemo gledati na vrhunskom nivou

Komentari

Autor: Tanjug

31/12/2022

-

14:42

Geri Nevil: Ronalda više nećemo gledati na vrhunskom nivou
Geri Nevil i Kristijano Ronaldo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo se nije proslavio u drugom mandatu u Mančester junajtedu. Vratio se Portugalac minule sezone u klub u kojem se fudbalski usavršio i postao jedan od najboljih na svetu, ali vrlo brzo je usledio i rastanak i nastavak karijere u Saudijskoj Arabiji.    

"Ronalda smo mogli da vidimo na vrhuncu na Old Trafordu da su dve strane drugačije pristupile, međutim, ovako je kraj bio neizbežan", izjavio je bivši reprezentativac Engleske Gari Nevil za Skajsport.

Kristijano Ronlado je u petak potpisao ugovor sa saudijskom Al Nasrom do juna 2025. godine.

"Ovaj transfer nam govori nekoliko stvari. Prvo, koliko je Saudijska Arabija ozbiljna kada se radi o fudbalu. Neće da odu. Uložili su 350 miliona u jednog igrača. Pokušavaju da ojačaju ligu. Međutim za Kristijana Ronalda, imao sam osećaj da želi da ostane. Bar do kraja sezone u nekoj od najvećih evropskih liga i da daje još golova. Potencijalno da igra Ligu šampiona. Možda klub u koji je on hteo u Evropi nije želeo njega i zato je izabrao ovu opciju. Element tuge je tu jer ga verovatno nećemo videti na vrhunskom nivou više“, zaključio je Nevil.

Komentari (0)

Sport