Fudbal

Zenit posle prodaje Lovrena ponovo razmišlja o Strahinji Erakoviću

Komentari

Autor: Euronews

06/01/2023

-

12:26

Zenit posle prodaje Lovrena ponovo razmišlja o Strahinji Erakoviću
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Zenit je izašao u susret Dejanu Lovrenu i pustio ga je da se za tri miliona evra vrati u Lion. Ruski šampion je već počeo da traga za njegovom zamenom a na vrhu spiska mogućih novajlija je Strahinja Eraković, štoper Crvene zvezde, kažu izvori iz Rusije.

Dugo već klub iz Sankt Peterburga prati razvoj Erakovića. Pre šest meeci, kada je Lovren trpeo pritisak da napusti Rusiju, crveno-beli su imali ponudu Zenita, ali se transfer nije i završio jer je hrvatski defanzivac čvrsto ostao pri odluci da ne napusti Sankt Peterburg.

Situacija se danas promenila, Zenit mora da se pojača, izvesno je da će tražiti mlađeg igrača, a Eraković je za špest meseci iskusniji kroz šampionat Mozzart bet Superlige i Ligu Evrope. Zvezda je postavila visoku cenu za novopečenog reprezentativca Srbije koji je bio učlesnik i Mundijala u Kataru i sada je samo pitanje hoće li Zenit i doneti konačnu odluku da dovede Srbina. Crveno-beli su već odbijali ponude od šest miliona evra.

Ako se Zenit odluči za Strahinju, onda će se transfer izvesno i završiti jer je veza dva kluba izuzetna, a uvezana je i sponzorskim ugovorm "Gasproma".

Komentari (0)

Sport