Fudbal

Kristijano Ronaldo debituje 19. januara protiv PSŽ i Lionela Mesija, a za apartman u Rijadu plaća 284.000 evra mesečno

Komentari

Autor: Euronews

09/01/2023

-

12:12 >> 12:13

Kristijano Ronaldo debituje 19. januara protiv PSŽ i Lionela Mesija, a za apartman u Rijadu plaća 284.000 evra mesečno
Kristijano Ronaldo debituje 19. januara protiv PSŽ i Lionela Mesija, a za apartman u Rijadu plaća 284.000 evra mesečno - Copyright Tanjug/ AP Photo/Amr Nabil

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo trenira sa saigračima u novom klubu Al Nasr, ali ne može da zaigra u šampionatu sve do 22. januara kada mu ističe suspenzija od tri utakmice iz Premijer lige.

Međutim, do tog zvaničnog debija protiv Al Itifaka, Portugalac će se predstaviti publici u Saudijskoj Arabiji tri dana ranije u egzibicionoj utakmici protiv Pari sen Žermena na stadionu u Rijadu. Ne treba ni govoriti da će stadion biti raspordat jer će ponovo na suprotnim stranama snage odmeriti Ronaldo i Lionel Mesi.

 

 

"Nisam oduševljen tom utakmicom protiv PSŽ jer nam dolazi između dva prvenstvena susreta, ali sam svestan da će koristiti i Ronaldu i razvoju fudbala u Saudijskoj Arabiji. Očekujem zaista spektakl", istakao je trener Al Nasra Rudi Garsija.

Ronaldo sa porodicom čeka da se izvrše određene adaptacije na njegovoj novoj vili u Rijadu od 12 miliona evra, a za sada je smešten u hotelu "For sizn" gde je rezervisao čak 17 soba, dok on sa Georginom  boravi u kraljevskom apartmanu. Mesečno za ovaj luksuz izdvaja 284.000 evra, što je "sitnica" naspram plate od od skoro 18 miliona evra za 30 dana.

Komentari (0)

Sport